Spelmateriaal/Volksspelen/Muzikale pakken

Blikwerpen, ringwerpen, kubb & nog zo veel meer spelletjes die wij verhuren om je hele gezelschap samen te brengen.

Alle prijzen vermeld op de website zijn per dag.

Wij verkopen ook muzikale pakken (zie hieronder).

Hoefijzerwerpen 5€

Kan jij de meeste punten scoren door de hoefijzers rond de paaltjes te gooien?

Mikado 5€

Deze mikado bestaat uit extra grote stokken. Kan jij de meeste stokken nemen zonder de rest te laten bewegen?
De speler met het hoogste puntenaantal (afhankelijk van de kleur van stokken) wint het spel.

Kubb 5€

Bij een spelletje kubb is het de bedoeling om als eerste alle torens van de tegenstander om te gooien. Dit gebeurt vanop een afstand van 8 meter. Als alle torens omgegooid zijn, mag je beginnen gooien naar de toren in het midden. De eerste die zover geraakt en de middentoren omgooit, wint!

4 op een rij XXL 10€

Extra groot plezier met dit leuke strategiespel. Dit extra groot 4 op een rij staat garant voor denkplezier en goede humor!

Mega 4 op een rij 10€

Het klassieke spel van strategie en intelligentie voor twee of meer spelers. Ideaal voor op een feestje.

Sjoelbak 10€

Daag je vrienden of familie uit voor een spel sjoelbak. Met zijn originele grootte van 2m is hij de topper op elk feest.
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk schijven achter de poortjes te schuiven.

Stelten 5€ (2 paar)

Heb jij een goed evenwicht? Probeer dan zeker onze stelten eens uit.

Blikwerpen 5€

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren door de blikjes om te werpen.

Werpspel 5€

Wie gooit de meeste blokken omver met het minst aantal worpen? Of wie behaalt als eerste het vooropgestelde aantal punten?

Cricket 5€

Sla zo snel mogelijk je eigen ballen door de poortjes en weer terug naar het startpaaltje!

Petanque 5€

Zaklopen 5€ (8 zakken)

Wie komt als eerst over de finish? Met deze jutezakken kan je een wedstrijdje zaklopen organiseren. Plezier verzekerd!

Circusfietsen/Gekke fietsen 5€/fiets

Hang de clown uit op onze éénwieler, mini-bike of balancebike! Plezier verzekerd met deze gekke fietsen!

Pedalo's 5€ (2 stuks)

Circuskoffer 10€

Verhuur van een pingpongtafel compleet met net, balletjes en batjes ideaal voor op uw feest!

Pingpong is de perfecte combinatie van sport en spel.

Ministelten 3€ (1 paar)

Deze stevige mini stelten zijn een goede balansoefening voor jonge kinderen.

Disc deluxe 5€

Speel tegen je vrienden of familie en scoor door de disks op het doek te laten landen.

Fins werpspel 5€

Het Fins werpspel is een behendigheidsspel. Bij het spel worden de 12 houten paaltjes bij elkaar geplaatst. Werp nu met de stok en probeer precies 50 punten te scoren.

Professioneel touwtrektouw 10€

Touwtrekken is een teamsport waarbij kracht, techniek en conditie van vitaal belang zijn. Bij touwtrekken staan twee teams tegenover elkaar en proberen ze de andere over de streep te trekken. Het touw is 17 meter lang.

Houten loopski's 5€ (2 paar)

Oefen je balans met deze knotsgekke loopski's. Probeer samen te lopen zonder om te vallen of doe een race tot aan de finish. Door de fijne handgrepen houdt het touw lekker vast.

Houten mini bowling 5€

Iedere speler rolt 2 ballen na elkaar (uitgezonderd bij een strike), wanneer de speler in 2 beurten alle kegels omgooit, scoort hij een spare.

Elke omver geworpen kegel van de bowling levert een punt op. Wie heeft na 10 beurten de meeste punten? Inclusief een wedstrijdblad om uw punten erop te noteren!

Parachute 5€

Met de parachute is het belangrijk dat je goed samenwerkt met je vrienden. De diameter is 305 cm en heeft 24 ballen om allerlei leuke spelletjes mee te spelen.
Laat de ballen in de parachute stuiteren, maar zorg dat ze er niet uitvallen.

Ringwerpen darten 5€

Darten, maar dan veiliger. Gooi met de ringen en tel de punten bij elkaar op. Speel het spel in teams of 1 tegen 1.

Houten 4 op een rij 5€

Gooi om de beurt een fiche in het frame en zorg dat er vier van de zelfde kleur in één lijn liggen. Dit kan zowel horizontaal als vertikaal. Een geweldig spel dat je steeds weer opnieuw wilt spelen!

Labyrinth 3€

Labyrinth is een doolhof met gaten en een knikker. Het doel van het spel is om het speelveld te kantelen om de knikker naar het einde van het doolhof te leiden zonder het in één van de gaten te laten vallen.

Kegelspel 5€

Een mooi houten kegelspel. Gooi jij strike? Dezelfde spelregels als die van de houten mini bowling. Inclusief een wedstrijdblad om uw punten erop te noteren!

Partyset 5€

Deze set staat garant voor uren spelplezier. Speel zaklopen, het spel met de eieren en lepels of probeer naar de andere kant te lopen terwijl je met je enkel bent vastgebonden aan iemand anders. De zakjes kan je om het verst gooien of doorgeven als estafetteloop (inclusief een startlijn en finishlijn). Ideale set voor een feestje!

Knikkerspel Wilde dieren 3€

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren door de knikkers onder de dieren te rollen. Elk dier heeft zijn eigen puntenaantal. Inclusief 10 knikkers.

Ringwerpen 5€

Het spel wordt gespeeld door het gooien van een ring. Elke paal heeft een waarde. De bedoeling is het afgesproken getal te halen.
Afmetingen: 51cmx51cmx24cm hoog!

Gatenkaas 10€

De twee spelers proberen tegelijk om met behulp van de uiteinden van het touw de kaas langs de gaten te loodsen en zo hoog mogelijk te eindigen. Tot de eerste lijn zijn er geen punten te verdienen, daarna het aantal punten dat aangegeven staat.
Afmetingen: 125cmx63cmx50cm

Ringwerpen XXL 10€

Werpt u de ringen om de palen? Scoort u de hoogste score?
Afmetingen: 100cmx100cmx51cm hoog!

Ballengooien 10€

De speler gaat 2 meter voor de bak staan en mag 6 maal de bal gooien en zo proberen veel punten te scoren. De ballen die niet in een gat rollen, laat u tijdens het spel liggen en als ze dan door een andere bal in een gat worden geduwd, tellen die punten mee. De ballen die buiten de bak vallen, mag u éénmaal terugnemen om alsnog punten te scoren. Tel na 6 ballen de punten bij elkaar!
Afmetingen: 100cmx60cmx8cm

Schietbak 10€

Bakschieten is een Vlaamse volkssport waarbij de spelers een aantal schijven proberen te werpen in een opening, die in het midden van een houten bak zit.

Kikkerbak 10€

Je moet de schijven werpen naar de openingen, de kikker, het rad en de 2 bruggen. Zodoende scoor je 5, 10, 25 of 50 punten!

Groot eendjes visspel 50€

Gekleurde eendjes in bewegend water, zwemmend in deze opblaasbare vijver. De eendjes zijn klaar om uit het water gehengeld te worden. Plezier verzekerd!
Het eendjes visspel kan perfect zelfs in een koffer van een kleine auto.

Afmetingen: 220cmx140cmx40cm

Aantal gebruikers: 4

Geschikt voor alle leeftijden. Kan binnen of buiten.

Laddergolf 10€

Speel het met vrienden, familie, buren of collega’s en u zult op slag verkocht zijn. U zal de strijd willen aangaan met iedereen die het aandurft tegen u te spelen, jong of oud!
Een fantastisch spel om buiten, en zelfs binnen de 2 aan elkaar gekoppelde echte golf-ballen op de ladder te gooien. Zeer competitief, recreatief en absoluut het nr. 1 gezelligheidsspel tijdens een feest, BBQ, bruiloft ...

Spelregels:
Je bola gooien op de laagste trede geeft je 1 punt. Daarnaast scoor je 2 punten op de middelste trede en scoor je vervolgens 3 punten op de hoogste trede.
Ga op ongeveer 5 meter afstand van de laddergolf staan.
Bola’s die niet blijven hangen, tellen daarentegen niet als punten.
Bola’s die eraf vallen door het gooien van een nieuwe bola blijven gelden als punten.
De ploeg die het eerst 21 (of meer) punten haalt, wint.

Een muzikaal pak voor jong en oud met allemaal leuke opdrachten met binnenin een verrassing. De opdrachten worden aangepast naargelang de leeftijd.

Geef het pak door op de muziek. De persoon die het pak vastheeft wanneer de muziek stopt mag 1 laag van de verpakking scheuren en moet een opdracht uitvoeren. Ga zo door tot de verrassing zichtbaar is. Zorg ervoor dat iedereen aan de beurt is gekomen.

Het muzikaal pak kan ook per post opgestuurd worden. Dus wie niet in de buurt woont, kan ook genieten van een leuk muzikaal pak.

Tip: Ideaal voor een verjaardagsfeestje, communiefeestje, lentefeestje ... !