Acties

Nu en dan doen we eens een interessante actie! Interesse?

Onze muzikale pakken tijdens de feestperiode zijn al enkele jaren een treffer van formaat voor een leuke avond. Om voor voldoende afwisseling te zorgen, gooien we het dit jaar over een andere boeg. Je kan dit jaar kiezen tussen 3 thema's:
1) Food & drinks
2) Party time
3) Kids

Alle muzikale pakken zitten in een herbruikbare tas met nieuwe opdrachten, verschillend per thema met binnenin een verrassing. Laat je dus vooral verrassen!

Gelieve tijdig te bestellen via mail/messenger. Op die manier kunnen wij de hoeveelheden goed inschatten (thema vermelden).

Het muzikaal pak kan ook per post opgestuurd worden. Dus wie niet in de buurt woont, kan ook genieten van een leuk muzikaal pak.

Dit jaar bieden we ook een ganzenbord aan in feestthema.
1) Kerst
2) Oudejaar/Nieuwjaar

Ook hier worden jullie aangenaam verrast. Fun en plezier verzekerd!

Gelieve tijdig te bestellen via mail/messenger. Op die manier kunnen wij de hoeveelheden goed inschatten (thema vermelden).

Het ganzenbord kan ook per post opgestuurd worden. Dus wie niet in de buurt woont, kan ook genieten van een leuk ganzenbord.

U krijgt een korting van 20% op al onze springkastelen op voorwaarde dat deze binnen geplaatst kunnen worden gedurende november, december en januari 2023!